2265301198 6906279923, 6994680521 Ιτέα, Άμφισσα
hero image
Facebook
 
 
 
ΟΣΠΡΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Παραγωγή & Εμπορία Οσπρίων & Σιτηρών


Για την οικογένειά μας, η ενασχόληση με την καλλιέργεια, την παραγωγή και εμπορία οσπρίων χάνεται στο χρόνο και αριθμεί πλέον 3ης γενιές.

Τα όσπρια μας καλλιεργούνται στην ευρύτερη περιοχή των Χαλκιάδων Φαρσάλων. Μια περιοχή όπου έφθασαν Έλληνες πρόσφυγες από την Καισαρεία της Μικράς Ασίας, φέρνοντας μαζί τους τη γνώση για τη καλλιέργεια των οσπρίων. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η αγάπη των παππούδων για τη γη είχε ως αποτέλεσμα να εξασφαλίζουν προϊόντα που χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερη νοστιμιά και “γεμάτη” γεύση τους. Όλη αυτή η εμπειρία, η γνώση και η αγάπη για τη γη και τα προϊόντα που παρήγαγαν οι παππούδες μας, μεταλαμπαδεύτηκε σε μας, την 3η γενιά καλλιεργητών.
Σήμερα συνεχίζουμε, με αγάπη και μεράκι, να καλλιεργούμε καθημερινά, με τους πιο ενδεδειγμένους τρόπους, μεγάλη ποικιλία οσπρίων επιδιώκοντας να προσφέρουμε στους καταναλωτές όσπρια μοναδικής γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με φροντίδα & μεράκι

καλλιεργούμε με συμβατική γεωργία και η ορθολογική χρήση φυτοφαρμάκων όσπρια, όπως φακές, ρεβύθια, φάβα, φασόλια καθώς και άλευρα που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα τραπέζι.

Το υψόμετρο, το μικρό-κλίμα της περιοχής, τα επικλινή εδάφη τα οποία είναι πλούσια σε κάλιο καθώς και η εμπειρία μας συντελούν ώστε το αποτέλεσμα της καλλιέργειας να κρατάει τον πήχη της ποιότητας σε υψηλά επίπεδα.

Τα όσπριά μας διατίθενται σε χονδρική και λιανική πώληση, ενώ πραγματοποιούμε δωρεάν διανομές στην Λάρισα και το νομό Φωκιδας. Προγραμματισμένες δωρεάν διανομές για την Λαμία, την Λειβαδιά, τη Θήβα, την Χαλκίδα και την Αττική. Για όλη την υπόλοιπη ελλάδα η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία ή courier.
 
 
 
 
 
 

Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν φυσική παραγωγή οσπρίων, προσφέροντας σε κάθε καταναλωτή κορυφαία, σταθερή και εγγυημένη ποιότητα.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να
μας δώσετε την παραγγελία σας.