2265301198 6906279923, 6994680521 Ιτέα, Άμφισσα
Facebook
 
 
 
ΟΣΠΡΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Παραγωγή & Εμπορία Οσπρίων Ιτέα Φωκίδα


Η επιχείρησή μας “ΟΣΠΡΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ” η οποία βρίσκεται στην Φωκίδα και πιο συγκεκριμένα στην Ιτέα, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 3ης γενιές με την καλλιέργεια, την παραγωγή και την εμπορία οσπρίων. 

Τα όσπρια μας καλλιεργούνται στην ευρύτερη περιοχή των Χαλκιάδων Φαρσάλων. Μια περιοχή όπου έφθασαν Έλληνες πρόσφυγες από την Καισαρεία της Μικράς Ασίας, φέρνοντας μαζί τους τη γνώση για τη καλλιέργεια των οσπρίων. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η αγάπη των παππούδων για τη γη είχε ως αποτέλεσμα να εξασφαλίζουν προϊόντα που χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερη νοστιμιά και “γεμάτη” γεύση τους. Όλη αυτή η εμπειρία, η γνώση και η αγάπη για τη γη και τα προϊόντα που παρήγαγαν οι παππούδες μας, μεταλαμπαδεύτηκε σε μας, την 3η γενιά καλλιεργητών.
Σήμερα συνεχίζουμε, με αγάπη και μεράκι, να καλλιεργούμε καθημερινά, με τους πιο ενδεδειγμένους τρόπους, μεγάλη ποικιλία οσπρίων επιδιώκοντας να προσφέρουμε στους καταναλωτές όσπρια μοναδικής γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με φροντίδα & μεράκι

καλλιεργούμε και προσφέρουμε φακές, ρεβύθια, φάβα, φασόλια καθώς και άλευρα που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα τραπέζι.

Το υψόμετρο, το μικρό-κλίμα της περιοχής, τα επικλινή εδάφη τα οποία είναι πλούσια σε κάλιο καθώς και η εμπειρία μας συντελούν ώστε το αποτέλεσμα της καλλιέργειας να κρατάει τον πήχη της ποιότητας σε υψηλά επίπεδα.

Τα όσπριά μας διατίθενται σε χονδρική και λιανική πώληση, ενώ αποστέλλονται όπου και να βρίσκεστε στην Φωκίδα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Στόχος μας είναι η φυσική παραγωγή οσπρίων, προσφέροντας σε κάθε καταναλωτή κορυφαία, σταθερή και εγγυημένη ποιότητα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να
μας δώσετε την παραγγελία σας.