2265301198 6906279923, 6994680521 Ιτέα, Άμφισσα
Facebook
 
 
ΑΛΕΥΡΑ
ΟΣΠΡΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ | Παραγωγή & Εμπορία Οσπρίων & Σιτηρών Ιτέα Φωκίδα


Τα όσπρια είναι µια εξαιρετικά υγιεινή τροφή, για πολλούς λόγους όμως δεν είναι και ιδιαίτερα επιθυμητά από μια μερίδα καταναλωτών και ειδικά τα παιδιά. Για αυτό και εμείς δημιουργήσαμε τα άλευρα από όσπρια, ώστε να μπορούν και αυτοί που δεν τους αρέσουν τα όσπρια να λάβουν όλες τις διατροφικές του αξίες.

Στην οικοτεχνία μας “ΟΣΠΡΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ” η οποία βρίσκεται στην Φωκίδα και πιο συγκεκριμένα στην Ιτέα, σας προσφέρουμε άλευρα από φασόλια, κόκκινη φακή, ρεβύθια και φακή πλούσια σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και χωρίς γλουτένη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με αγάπη & μεράκι
αλέθουμε όλα τα άλευρα που σας προσφέρουμε σε παραδοσιακό πετρόμυλο και σας εξασφαλίζουμε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. 
 
 
 
     
  Αλεύρι
από φασόλια
 
     
  Παραγγελία  
     
   
     
 
     
  Αλεύρι
από κόκκινη φακή
 
     
  Παραγγελία  
     
   
     
 
     
  Αλεύρι
από ρεβύθι
 
     
  Παραγγελία  
     
   
     
 
     
  Αλεύρι
από φακή
 
     
  Παραγγελία  
     
   
     
 
 
 
 
 
 
 
 
Η μοναδική γεύση, η υψηλή ποιότητα και οι παραδοσιακοί τρόποι καλλιέργειας των οσπρίων μας, αποτελούν μερικούς από τους λόγους για τους οποίους τα όσπρια που σας προσφέρουμε ξεχωρίζουν.
Όλα τα άλευρά μας διατίθενται σε χονδρική και λιανική πώληση, ενώ πραγματοποιούμε δωρεάν διανομές στην Λάρισα και το νομό Φωκιδας. Προγραμματισμένες δωρεάν διανομές για την Λαμία, την Λειβαδιά, τη Θήβα, την Χαλκίδα και την Αττική. Για όλη την υπόλοιπη ελλάδα η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία ή courier.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να
μας δώσετε την παραγγελία σας.